Csak a változás állandó...

Törő Zita vagyok - ez a születési nevem. 6 gyermekem van, mindet én szültem egyesével, vagyis minimum másfél év, illetve maximum 7 és fél év elteltével egymás után. Nem volt spirituális érdeklődés "kezdete", hanem valahogy beleszülettem. 3 évesen agyon akart nyomni a saját hüvelykujjam éjjelente, 5 évesen megérkezett a kisszobába az első erőállatom a székesfehérvári lakótelepi lakás konyhája felől, 13 évesen meg már tarot-kártyáztam, szóval sose voltam százas, evvan.

Az un. "odaát világ" nekem cseppet sem félelmetes, hanem hozzátartozik az élethez legalább annyira, mint enni, aludni, fogat mosni, pisilni menni. Sose láttam sem félelmetesebbet, sem nagyszerűbbet az embernél. Egy lény, amelyik minden érzékelhető dimenzióban megjelenik valamilyen formában. Ezért hatalma van saját életét teremteni, sőt a társaiét is. Hatalma mértékének feltétele viszont pont az, hogy felismeri-e az eredendő összetartozást. 

Merthogy téééényleg mindannyian egy vagyunk, vagyis a tudatunk teljesség-egészség régiójában - bocsi, én nem találtam mást, ami fontosabb lenne, legfeljebb átmenetileg. Amennyire a másikat saját magunkként észleljük, úgy lesz hatalmunk az ő életét is teremteni. Amint ráébredünk arra, hogy nincs más dolgunk, mint elérni a környezetünk boldogságát ahhoz, hogy nekünk is minden passzoljon, erőnk teljébe érkezünk - talán ezért nem öregszem (meg mert minden reggel futok a kutyával :D )

No akkor ebből kiderült, hogy a fixaideám, hogy minden olyan lényt, aki hajlandó velem szóba állni, netalántán el is fogadni, szeretnék emlékeztetni arra, hogy eredendően szabad akarattal született, hogy értékei vannak és hogy a világon nincs fontosabb, mint hogy szeresse önmagát és tudjon arról, hogy méltó a Teremtő Univerzum szeretetére.

Sokáig (több, mint 45 évig) próbáltam - több, kevesebb sikerrel lebeszélni magamat arról, hogy ez az utam és kipróbáltam két érdekes házasságot, 6 lakóhelyet (ez a 7.), jónéhány remek szakmát, (még aerobic edzőként is meditációt tartottam az óra végén, hogy kifejezzük a hálánkat a sejtjeinknek - jó sokan emlékszünk erre :) de most már beadom a derekam és vállalom, hogy ez vagyok. Csak az emberi szabadságban hiszek és aki el akar téríteni ettől, kénytelen vagyok elfordulni tőle, amíg rá nem jövök arra, hogyan tudom őt is emlékeztetni arra, hogy eredendően szabad akaratúnak és boldognak született, halhatatlan lélek, aki velem is éppannyira egy, mint bárki mással.

Ez az oldal pedig azért lett, hogy összegyüjtse a spiri megközelítéseket, mert mind abból az emberi szándékból született, hogy segítsen. Tájékoztatást adjon és kibékítse az ellentéteknek tűnő irányzatokat, mert hát nincs új a nap alatt, csak legfeljebb még nem tudunk róla, hogy végig ott volt.

Vagyis ez az oldal elsősorban azoknak szól, akik már megfelelnek a "VAFATYE" szabályainak - Vállalom A Felelősséget A TYúkszaros Életemért , vagyis nem mutogatunk másokra, ha bajunk van, vagy ha vmi sikerült, hanem tudjuk, hogy mindkettőért mi magunk vagyunk a felelősek és szabad akaratunkkal hoztuk létre. Hibázni is és sikeresnek lenni is emberi dolog, úgyhogy no para, légy türelmes magaddal - én ebben hiszek - hiszen ez a remek játszótér és ez a kezeslábas ( a Föld és a testünk) pont a legalkalmasabbak az élményeken keresztüli tapasztalásra. Lehet hát érezni, kipróbálni, önismeretet szerezni és abba az irányba fejlődni, amit döntünk. Csak megtartani nem lehet, mert itt csak a változás állandó.